Hei,

Olemme aloittamassa taas uutta Leijona-kautta ja lähestyn teitä nyt uutena presidenttinä. Olen ollut vasta melko lyhyen aikaa mukana Leijona-toiminnassa ja on varmasti paljon asioita, jotka ovat vielä minulle uusia tai epäselviä. Lupaan oppia asioita koko ajan, mutta toivon myös ymmärrystä tuleville kömmähdyksille. Minulle olisi tärkeää saada teitä kaikkia aktivoitua toimintaan mukaan. Tiedän kokemuksesta, että osalla kalenterit ovat jo valmiiksi täynnä, mutta jokainen voi osallistua toimintaamme omalla hyvällä tavallaan.

Tulemme jatkamaan vanhoilla tutuilla aktiviteeteillä, mutta haemme myös koko ajan uusia ajatuksia siitä, että miten saamme toimintaamme kehitettyä sekä toteutettua yhä enemmän kaikkia Leijona-jäseniämme innostavaa toimintaa. Tulen keräämään nyt heti syksyllä palautteen teiltä kaikilta nykyisestä tilanteesta sekä uusista ajatuksista, joten tulkaa mukaan jo heti ensimmäisiin kokoontumisiin.

Kokoonnumme kauden ensimmäiseen klubi-tapaamiseen, myös puolisot mukaan ti 10.9. tuttuun tyyliin Vanhamäelle, aloittaen ruokailun klo 18:00 ja jatkaen siitä keskusteluun. Heti ensimmäiseen kokoontumiseen saamme vieraaksemme 1. varapiirikuvernööri (1. VDG) Petri Lapin. Katsotaan mitä uutta piirin uusi hallinto toimintaamme voisi tarjota. Hallitus voisi kokoontua jo klo 16:30, jotta ehdimme rauhassa keskustella ja suunnitella tulevia asioita. Hallituksen jäsenet (Kari H, Antti, Leo, Jouko, Juha) ottakaa kantaa, että onnistuuko jo tuolloin?

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin